MAKITA ha liderat el camí de les eines de bateria tant en innovació com en tecnologia, proporciona als consumidors la gamma més gran de màquines amb una sola bateria i també proporciona les eines més fiables i eficients.
MAKITA atorga als consumidors d'una solució a bateria per a totes les aplicacions, construcció, indústria, eines de jardí a bateria i canals de neteja comercial.
MAKITA està preparada per a marcar tendència amb el sistema XGT de 40V, que conviurà amb la gamma LXT i continuarà donant solucions de bateria per a totes les aplicacions.
MAKITA continuarà invertint fortament en el Sistema de 18V LXT, on hi ha un gran full de ruta en la fabricació de nous productes LXT per a alimentar tots els segments dels usuaris professionals. L'avantatge de LXT és que utilitza sense problemes un tipus de bateria per a centenars de productes, amb la capacitat de doblegar la potència mitjançant l'ús de dos bateries en uns productes determinats. Aquest és un concepte simple que ha revolucionat la forma en què els usuaris professionals fan els seus treballs.
BENEFICIS DEL SISTEMA A BATERIA XGT

BATERIA D'ALTA POTÈNCIA
XGT és una solució genuïna per a les aplicacions industrials d'alta demanda, sent una combinació del disseny innovador de l'eina i l'alta potència oferta per les bateries. Proporciona una solució única per als usuaris industrials amb una alta demanda energètica!
MAQUINES LLISTES PER AL FUTUR
XGT i LXT conviuran per a proporcionar als usuaris una gamma inigualable d'eines a bateria en les aplicacions comercials professionals i aplicacions d'alta demanda energètica.
La introducció de l'adaptador de càrrega permetrà als consumidors carregar els dos tipus de bateria quan utilitzin el carregador de la gamma XGT. MAKITA continuarà desenvolupant i llançant nous productes de la gamma LXT per a aplicacions comercials professionals i introduir la gamma de 40V proporcionarà als consumidors d'una solució única per a les aplicacions industrials d'alta demanda energètica.