TERMES I CONDICIONS DE VENDA DEL LLOC WEB

WORK TOOLS AND CHEMICALS S.L. posa a la seva disposició un servei de compra en línia que li permetrà comprar els articles disponibles a la nostra botiga en línia.

En el present document s’estableixen les “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” que regulen el funcionament d’aquest Lloc web i la compra de productes a través de woorktools.es. L’ús del Lloc web constitueix que li sigui aplicable l’acceptació d’aquestes Condicions Generals de Venda. No obstant això, si té algun dubte o consulta sobre elles pot contactar amb el nostre servei d’Atenció al Client a través de:

e-mail de contacte: atencionalcliente@worktools.es

Telèfon de contacte: 973 670 399

  1. Informació general de contacte
  2. Objecte
  3. Producte i servei
  4. Normes d’ús
  5. Propietat intel·lectual i industrial
  6. Formalització de comandes
  7. Pagament
  8. Entrega i recepció
  9. Garanties
  10. Responsabilitat i Seguretat de les seves transaccions
  11. Atenció al client / Serveis de mediació 
  12. Información sobre la elminicació de residus d’aparells electrònics (RAEE)
  13. Informació sobre la recollida de piles i bateries
  14. Responsabilitat
  15. Responsabilitat i limitació per enllaços a altres pàgines web
  16. Responsabilitat i limitación per enllaços a altres pàgines
  17. Publicitat
  18. Protecció de dades
  19. Miscelànea

1. Informació general de contacte

De conformitat amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa que la titularitat d’aquest lloc web, worktools.es, (d’ara endavant Lloc web) l’ostenta: WORK TOOLS AND CHEMICALS S.L., [d’ara endavant WORK TOOLS] proveïda de NIF: B25807504, inscrita en el Registre Mercantil de Lleida  i les dades de contacte del qual són:

Adreça:  Pol. Ind. Camí dels Frares, Carrer I, Parcel·la 12, Nau 3 – 25190 Lleida

Telèfon de contacte: 973 670 399
Email de contacte: atencionalcliente@worktools.es

2. Objecte

El propòsit de les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” és en primer lloc, informar els Clients de les condicions i modalitats en les quals WORK TOOLS, procedirà a la venda i lliurament dels productes adquirits i, en segon lloc, informar sobre els drets i obligacions de “les parts” en el marc de la venda dels productes per part de WORK TOOLS al client (d’ara endavant “el Client”).

Les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” s’aplicaran sense restricció ni cap reserva, a totes les vendes de productes realitzades a través del Lloc web. Per tant, “el Client”, en realitzar una comanda de productes reconeix conèixer amb caràcter previ a la realització de la comanda les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA”, i les accepta total i plenament.

WORK TOOLS es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els continguts, serveis o productes comercialitzats en el Lloc web, així com les ofertes comercials presentades.

Les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” seran aplicable exclusivament a empresaris i professionals i, en cap cas a persones que ostentin la condició de “consumidor final”.

3. Producte y Servei

A l’efecte d’aquestes “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” s’entén que l’activitat que WORK TOOLS desenvolupa a través del Lloc web comprèn:

Venda de productes de ferreteria, subministraments industrials, productes químics, electrodomèstics i jardineria, equipament de la llar, barbacoes, piles, equips de protecció laboral, roba i calçat laboral, etc.

4. Normes del lloc web

La persona usuària serà responsable de la totalitat dels seus continguts publicats i de la seva veracitat. WORK TOOLS es reserva el dret de verificar tots els comentaris i/o opinions dels usuaris abans de la seva publicació definitiva en el Lloc web. La persona usuària serà l’única responsable de les manifestacions falses, inexactes o *desactualizadas que es realitzin i dels perjudicis que, sobre aquest tema, causi a WORK TOOLS o a terceres persones a conseqüència de l’incompliment d’aquest deure.

La responsabilitat dels comentaris, directament o indirectament publicats en el Lloc web recau, exclusivament, en la persona usuària i WORK TOOLS declina qualsevol responsabilitat sobre la seva veracitat.

Mitjançant l’ús d’aquest Lloc web, la persona usuària accepta que la major part de les comunicacions amb WORK TOOLS siguin electròniques (correu electrònic o avisos publicats en el Lloc web).

A efectes contractuals, l’Usuari consent a usar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que WORK TOOLS enviï de manera electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els drets reconeguts per llei a l’Usuari.

L’Usuari pot enviar notificacions i/o comunicar-se amb WORK TOOLS a través de les dades de contacte que en aquestes Condicions es faciliten i, si és el cas, a través dels espais de contacte del Lloc web. Igualment, tret que s’estipuli el contrari, WORK TOOLS pot contactar i/o notificar a l’Usuari en el seu correu electrònic o en l’adreça postal facilitada.

La persona usuària es compromet a fer un ús raonable i raonat dels serveis del Lloc web i a complir les “CONDICIONS GENERALS DE VENDA”, reservant-se WORK TOOLS el dret de limitar-lo si així ho estimés convenient.

El Lloc web està regit per la legislació aplicable a Espanya. WORK TOOLS no assegura que el Lloc web compleixi amb legislacions d’altres països, ja sigui totalment o parcialment. WORK TOOLS declina tota responsabilitat que es pugui derivar d’aquest accés.

Queda terminantment prohibit:

Utilitzar el Lloc web WORK TOOLS per a fins que no siguin l’adquisició de productes

Realitzar compres falses o fraudulentes. Si raonablement es pogués considerar que s’ha fet una compra d’aquesta índole, podria ser anul·lada i s’informaria les autoritats competents.

La publicació de contingut ofensiu, de qualsevol classe, sexista, racista, difamatori i/o contrari a la legislació vigent a Espanya i la Unió Europea.

Difamar, abusar, assetjar, molestar, amenaçar o infringir els drets legals, com els drets de privacitat o publicitat, d’uns altres.

Utilitzar la pàgina web per a fins de promoció no autoritzats expressament per l’equip WORK TOOLS o la difusió de contingut publicitari no autoritzat.

Suplantar la identitat, amb les conseqüències legals que d’això es deriven.

Difondre, publicar o sol·licitar informació que promogui la realització de cap acte il·lícit en la seva jurisdicció, incloent, però no limitant a: fraus electrònics, SPAM, Phishing, Spoofing, Forgery i qualsevol altre tipus de conducta que sigui considerada un acte il·legal.

Realitzar qualsevol ús fraudulent del Lloc web.

5. Propietat Intelectual i industrial

El Lloc web està protegit per drets de propietat intel·lectual i industrial. Amb caràcter enunciatiu, que no limitatiu, els continguts, disseny gràfic, codi font, logos, textos, gràfics, il·lustracions, fotografies i altres elements que apareixen en el Lloc web. Per això, la persona usuària reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació i en general, qualsevol forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part del Lloc web constitueix una infracció de drets de propietat intel·lectual i industrial de WORK TOOLS o del titular d’aquests, tret que l’usuari o la usuària hagués obtingut la prèvia autorització expressa.

Qualsevol ús aliè a WORK TOOLS, inclosa la reproducció, modificació, distribució, transmissió, reedició, arranjaments o representació de qualssevol elements del mateix està estrictament prohibit excepte consentiment exprés escrit de WORK TOOLS.

La persona usuària no podrà modificar o utilitzar aquesta propietat intel·lectual i industrial de manera que la seva divulgació suposi un perjudici per a WORK *OOLS.

WORK TOOLS reclamarà pels danys i perjudicis derivats de l’ús indegut per part de terceres persones de la seva propietat intel·lectual i industrial.

WORK TOOLS no concedeix cap llicència o autorització d’ús de cap classe sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret o propietat relacionat en el Lloc web, els serveis o els continguts.

6. Formalització del contracte i comandes

El Client podrà formalitzar amb WORK TOOLS el contracte de compravenda de productes/serveis en qualsevol de les llengües en les quals el Lloc web està disponible.

6.1 Preus

El preu de venda, està indicat en euros (€) i serà el preu vigent en el moment de la realització de la “Comanda”. El preu de venda dels productes que apareix en el Lloc web podrà ser modificat per WORK TOOLS en tot moment, sent el preu que aplicarà a la compra el que apareix en la pantalla en el moment de realitzar la comanda.

El preu no inclou els costos d’enviament, que es facturaran com a suplement del preu dels productes adquirits, aquests costos s’indicaran amb anterioritat al fet que el Client registri la “Comanda”. Les diferents modalitats de lliurament i enviament s’estableixen en a l’apartat 8 de les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” i es recordessin en el Lloc web.

Les modalitats d’enviament podran, en tot moment, ser modificades per WORK TOOLS, per tant, es recomana als Clients consultar periòdicament les “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” que figurin en el Lloc web.

Els preus que es mostren, són els preus basi sense l’IVA aplicat. Una vegada el producte és afegit al carret o espai final de compra, i es procedeixi al pagament a través del Lloc web, serà calculat l’impost corresponent: Impost sobre el Valor Afegit (IVA) d’acord amb la normativa vigent. Qualsevol modificació del tipus aplicable repercutirà automàticament en el preu dels productes que WORK TOOLS embeni en el Lloc web.

Segons EGEDA (SGAE) i l’ordre ministerial BOE Nº148, Ordre *PRE/1743/2008 publicada el 19 de juny de 2008, WORK TOOLS integra en els preus de tots els productes (aparells i equips) subjectes a cànon, l’increment de remuneració compensatòria per còpia privada.

6.2 Características de los productos

El Cliente podrá seleccionar uno o varios productos entre las diferentes categorías ofertadas por WORK TOOLS en el Sitio web.

Sin perjuicio de los Pedidos realizados por el Cliente, WORK TOOLS, podrá en todo momento modificar el surtido de los productos ofertados para su venta en el Sitio web, en especial, como consecuencia de restricciones vinculadas a sus proveedores.

De conformidad con la normativa aplicable, el Cliente tendrá la posibilidad, con carácter previo a la realización del Pedido, de conocer en el Sitio web de WORK TOOLS, las características fundamentales de los productos que desee adquirir. Los productos cumplirán con los requisitos de la legislación española en vigor y, por lo tanto, WORK TOOLS, no asumirá responsabilidad alguna en el supuesto de incumplimiento de la legislación del país distinto a España, en donde hubiere de entregarse el producto (por ejemplo, en caso de prohibición del producto, etc.).

Corresponde al Cliente verificar ante las autoridades locales del país distinto a España de entrega, los límites aplicables a los productos que quiera adquirir para la importación y uso de los mismos.

Para cualquier consulta relativa a los productos o solicitud de asesoramiento, el Cliente puede ponerse en contacto con el Servicio de Atención al Cliente: atencionalcliente@worktools.es

 

6.3 Disponibilitat del producte

Els productes mostrats en el Lloc web seran vàlids mentre romanguin anunciats en aquest, i en tot cas, fins a la fi d’existències. En el cas de productes que no es trobin en els nostres magatzems, la validesa de les ofertes (si n’hi ha) estarà subjecta a la disponibilitat dels productes. En el moment de realitzar la Comanda, el Lloc web oferirà informació sobre la disponibilitat dels productes.

En tot cas, en el supòsit d’absència total o parcial de disponibilitat dels productes amb posterioritat a la realització de la Comanda, s’informarà per correu electrònic al Client, en la major brevetat possible, de l’absència de disponibilitat del producte i el Client podrà triar una de les dues opcions:

Notificar estoc

El servei d’atenció al client de WORK TOOLS es posarà en contacte amb el Client per a informar-lo de la falta de disponibilitat del producte i de l’anul·lació de la seva comanda, oferint-li la possibilitat de renovar-lo quan estigui disponible.

Reservar producte

El servei d’atenció al client de WORK TOOLS es posarà en contacte amb el Client per a informar-lo de la falta de disponibilitat del producte i una vegada el producte torni a estar disponible, li ho reservarem i li serà enviat.

 

6.4 Comanda

La realització d’una Comanda equival a l’acceptació de les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA”, sense perjudici de les condicions particulars que les Parts poguessin acordar.

El Client haurà de seguir el procediment de compra i/o adquisició de worktools.es, durant el qual diversos productes poden ser seleccionats i afegits al carret, cistella o espai final de compra. El Client tindrà la possibilitat de comprovar els detalls de la seva Comanda i de corregir els possibles errors

A partir del moment en què el Client confirmi la seva Comanda prement sobre la icona “PAGAR ARA” (d’ara endavant, la “Comanda”) es considerarà que ha acceptat amb coneixement de causa el contingut i les condicions de la Comanda en qüestió i, en concret, el fet que la seva Comanda implica per a ell una obligació de pagament, els preus, volums, característiques, quantitats i terminis de lliurament dels productes oferts per a la venda i sol·licitats pel Client.

La Comanda serà confirmada per WORK TOOLS mitjançant l’enviament d’un correu electrònic al Client (el “correu electrònic de confirmació de Comanda”), on apareixerà informació sobre les característiques essencials dels productes comprats, una indicació detallada del preu i de la forma de pagament i informació sobre les despeses d’enviament.

El Client queda informat que el citat correu electrònic li serà remès a l’adreça de correu electrònic que hagués proporcionat per a la seva identificació durant el procés de registre, amb anterioritat a la realització de la Comanda. Si és el cas, aquestes informacions també podrien posar-se a la disposició de l’Usuari a través del seu espai personal de connexió al Lloc web.

D’altra banda, WORK TOOLS no assumeix cap responsabilitat en cas d’error en la introducció del correu electrònic o de no recepció del correu electrònic de confirmació de la comanda. En aquests casos, la venda tindrà caràcter definitiu, excepte en cas d’anul·lació de la comanda per part de WORK TOOLS, especialment en el supòsit de productes sense disponibilitat.

Una vegada el procés de compra ha conclòs, El Client rebrà la factura en format físic al costat de la comanda de compra o a través del correu electrònic. Així mateix, l’expedició de la factura electrònica estarà condicionada a l’obtenció prèvia del consentiment exprés del Client en el procés de compra, podent-lo revocar en qualsevol moment, dirigint un correu electrònic a: atencionalcliente@worktools.es

Finalment, WORK TOOLS, es reserva el dret a suspendre o anul·lar l’execució i/o lliurament d’una comanda, amb independència de la seva naturalesa i grau d’execució, en cas d’incidències en el pagament o en cas de frau, consumat o en grau de temptativa, relacionat amb la utilització del Lloc web de *WORK *TOOLS, incloent-hi el frau comès amb motiu d’anteriors comandes.

7. Pagament

 

 7.1 Mitjans de pagament

El Lloc web ofereix la possibilitat de pagar amb targeta de dèbit/crèdit de manera puntual.

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat bancària emissora d’aquestes, si aquesta entitat no autoritzés el pagament, WORK TOOLS no serà responsable per cap retard o falta de lliurament i no podrà formalitzar cap contracte amb el Client.

Totes les Comandes han d’abonar-se en euros, inclosos tots els impostos i drets obligatoris. Els costos bancaris correran, si és el cas, per compte del Client.

 

7.2 Seguretat en les operacions de pagament

A fi de garantir la seguretat dels pagaments realitzats amb targetes bancàries, el Client haurà de comunicar a WORK TOOLS el criptograma visual (CVV) que figura sobre el revers de la targeta bancària utilitzada pel Client.

En el marc de la lluita contra el frau per Internet, les dades relatives a la Comanda del Client podran ser comunicats als tercers habilitats per la llei o designats per WORK TOOLS, amb l’única finalitat de verificar la identitat del Client, així com la validesa de la Comanda, del mitjà de pagament emprat i del lliurament previst.

Una vegada contemplat aquest control, WORK TOOLS es reserva el dret d’exigir fotocòpia del document d’identitat del Client i/o qualssevol altres dades relatives a la identitat del Client. El Client disposa d’uns drets que li confereix la normativa de protecció de dades personals segons el que es preveu en la Política de Privacitat.

WORK TOOLS utilitza tots els mitjans per a garantir la confidencialitat i la seguretat de les dades de pagament transmesos pel Client durant les transaccions a través del Lloc web. Com a tal, el Lloc web utilitza un sistema de pagament segur SSL (Secure Socket Layer).

8. Entrega i recepció

Els productes sol·licitats pel Client conforme al que es disposa en les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” seran lliurats en l’adreça que el Client hagués indicat com a adreça de lliurament per a la corresponent Comanda (d’ara endavant, “Adreça de lliurament”) o bé, recollits en les nostres instal·lacions, en cas d’haver sol·licitat aquesta opció en el procés de compra.

WORK TOOLS realitzarà només lliuraments nacionals. En aquest cas, el Client o el destinatari de la Comanda rebrà els productes a través de l’empresa de transports triada per WORK TOOLS havent de signar un justificant de recepció electrònic. El referit justificant de recepció electrònic servirà de prova del lliurament de la comanda per part de WORK TOOLS.

WORK TOOLS realitza els serveis de lliurament i/o enviament a través de: GLS, en funció del destí de la comanda.

No s’admetrà reclamació alguna relativa al lliurament quan el paquet figuri com lliurat, a l’efecte del qual, tindrà caràcter fefaent el sistema informàtic (identificació) del transportista.

 

8.1 Cost d’enviament de la Comanda

Enviament a domicili en 48 hores – Espanya peninsular

  • Compres de 0€  a 75€   + IVA: Despeses d’enviament 5,5€
  • Compres de 75€ a 150€   + IVA: Despeses d’enviament 7,5€
  • Compres superiors a 150€ + IVA: Despeses d’enviament 0€

Recollida en botiga

Recollida en botiga gratuïta en:
Pol. Ind. Camí dels Frares Carrer I, parcel·la 12, nau 3
25190 Lleida

 

8.2 Anomalies, danys o paquets deteriorats

8.2.1 Disposicions generals

Es recomana al Client, o al destinatari de la Comanda, comprovar en el moment del lliurament l’estat exterior del paquet i els productes.

En cas d’anomalia relacionada amb el paquet de productes sol·licitats (paquet danyat, paquet obert, etc.), el Client haurà de seguir el procediment que correspongui, d’entre els descrits a continuació (en els apartats 8.2.2 i 8.2.3 de les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA”.

Igualment, el Client o el destinatari de la Comanda tindrà la possibilitat de cridar al Servei d’atenció al client de *WORK *TOOLS per a conèixer les modalitats per a la devolució dels productes danyats.

 

8.2.2 Procediments d’obligat compliment en cas de paquet danyat

En cas d’incidència constatada en presència de l’empresa transportista:

Posar de manifest de manera clara i detallada l’incident en l’albarà del transportista.

Comunicar l’anomalia al Servei d’Atenció al Client de WORK TOOLS.

En cas d’incidència constatada sense presència de l’empresa transportista:

Comunicar l’anomalia al Servei d’Atenció al Client de WORK TOOLS a través dels següents mitjans:

Correu electrònic: atencionalcliente@worktools.es

Telèfon: 973 670 399

El Client, a partir de la recepció de la Comanda, disposarà d’un termini de 5 dies per a comunicar a  *WORK *TOOLS qualsevol reclamació en relació a la Comanda subministrada. L’incompliment d’aquest termini no suposarà la pèrdua del dret al sanejament que correspongui, sent responsable el Client i usuari, no obstant això, dels danys o perjudicis efectivament ocasionats pel retard en la comunicació.

8.2.3 Procediments d’obligat compliment en cas de producte que manca o danyat

El Client haurà de comunicar l’absència o degradació del producte al Servei d’atenció al Client de WORK TOOLS a través dels mitjans especificats en l’apartat anterior. El Servei d’Atenció al Client de WORK TOOLS podrà sol·licitar qualsevol dada relativa a la identitat del Client o destinatari de la Comanda i procedir a quantes verificacions anessin necessàries per al cas.

El Client serà llavors informat sobre com procedir a la devolució dels productes danyats, i aquests, una vegada retornats, seran examinats i s’informarà el Client, dins d’un termini raonable, si escau el reemborsament o, si és el cas, la substitució d’aquest.

El reemborsament o la substitució del producte s’efectuarà al més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 14 dies següents a la data en la qual li enviem un correu electrònic confirmant que procedeix el reemborsament o la substitució de l’article no conforme.

L’import abonat per aquells productes que siguin retornats a causa d’algun defecte, quan realment existeixi, serà reemborsat íntegrament, inclosos les despeses de lliurament i els costos en què hagués pogut incórrer el Client per a realitzar la devolució. El reemborsament s’efectuarà pel mateix mitjà de pagament que el Client va utilitzar per a pagar la compra.

 

8.3 Terminis de lliurament

Els terminis de lliurament comencen a comptar a partir de la formalització del contracte.

En el cas que s’excedissin els terminis de lliurament per qualsevol causa diferent de força major, el Client tindrà la possibilitat d’anul·lar la Comanda.

Exceptuant aquells casos en els quals existeixin circumstàncies imprevistes o extraordinàries o, si és el cas, derivades de la personalització dels productes, la comanda de compra consistent en els productes relacionats en cada confirmació de compra serà lliurat en el termini de: 24-48 hores per a enviaments a la Península Ibèrica, i en tot cas, en el termini màxim de 30 dies naturals a comptar des de la data de la confirmació de la comanda.

9. Garanties

 

9.1 Garanties legals

Tots els productes a la venda en el Lloc web estan coberts per la garantia legal de conformitat amb la normativa vigent en la seva condició de professional, que permet al Client la devolució sense despeses dels productes defectuosos o no conformes que se li haguessin lliurat.

 

9.1.1 Garantia legal de conformitat

De conformitat amb la normativa aplicable, WORK TOOLS està obligada a lliurar productes que siguin conforme amb el contracte, responent de qualsevol falta de conformitat que existeixi en el moment del lliurament del producte.

Per a ser conforme al contracte, el producte deu:

Ser apte per als usos a què ordinàriament es destinin els productes del mateix tipus;

Ajustar-se a la descripció realitzada pel venedor i posseir les qualitats del producte que el venedor hagi presentat a través del Lloc web;

Presentin la qualitat i prestacions habituals d’un producte del mateix tipus que el consumidor i usuari pugui amb fonament esperar, tenint en compte la naturalesa del producte.

Presentar les característiques definides per mutu acord entre les parts o ser adequat per a qualsevol ús especifico pretès pel Client, posat en coneixement del venedor i que aquest últim hagués acceptat.

La Llei ofereix un termini de garantia de dos anys des de la recepció del producte. No obstant això, aquest termini estarà condicionat per la naturalesa del propi producte, quan la vida útil del mateix (Data de Consum Preferent) sigui inferior al termini de garantia marcat per la Llei.

9.1.2 Exclusió de les garanties

Queden exclosos de la garantia els productes modificats, i/o reparats.

La garantia no inclou les deficiències ocasionades per negligències, cops, ús o manipulacions indegudes, emmagatzematge en condicions inadequades que puguin perjudicar el producte, instal·lació i/o utilització no conforme efectuada pel Servei Tècnic autoritzat quan escaigui, ni materials sotmesos a desgast pel seu ús normal.

 

9.1.3 Modalitats d’execució de les garanties legals

Quan es tracti de la garantia legal de conformitat, el Client:

Disposa d’un termini de 2 anys, a comptar des del lliurament del bé, per a exercir l’acció;

Pot optar entre la reparació o la substitució del bé, sense perjudici de les condicions sobre despeses establertes en la normativa aplicable;

Ha de conservar la factura de compra i/o l’albarà de lliurament de la Comanda.

La garantia legal de conformitat s’aplica amb independència de qualsevol altra garantia comercial consentida.

Per a qualsevol reclamació relativa a les garanties legals, el Client haurà de posar-se en contacte amb el Servei d’atenció al client a través dels mitjans especificats en les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA”

La garantia no s’aplica als productes que haguessin sofert deterioració durant el transport o a conseqüència del seu mal ús.

9.2 Conseqüències de l’execució de les garanties

En el marc de la garantia legal de conformitat, WORK TOOLS es compromet a elecció del Client:

A substituir el producte per un altre idèntic en funció de les existències disponibles, o

A reemborsar el preu del producte quan la substitució del mateix resultés impossible.

10. Responsabilitat i Seguretat de les seves transaccions

WORK TOOLS garanteix la correcta aplicació de les mesures de seguretat i control sobre el tractament de les seves dades personals facilitades, necessaris per a realitzar les transaccions en línia. L’única finalitat de la utilització de l’identificador i/o de la contrasenya del Client, serà per a comprovar la seva identitat, sent aquesta exigible en la validació de la comanda. La comunicació del número de targeta bancària i la validació definitiva de la comanda serviran com a prova de l’acceptació de la citada Comanda i de l’exigibilitat dels imports compromesos per a la reserva dels productes que figurin en la Comanda. Els registres informàtics, conservats en els sistemes informàtics de WORK TOOLS i dels seus associats, es consideraran prova de les comunicacions, Comanda i pagaments realitzats entre les Parts.

En concret, el Client és responsable de mantenir la seguretat de les seves transaccions en línia i/o la seva contrasenya. Per tant, WORK TOOLS no assumeix, en cap cas, cap responsabilitat per l’ús fraudulent d’aquestes dades.

11. Atenció al client / Serveis de mediació

Per a qualsevol informació addicional, consulta relacionada amb l’estat d’una Comanda o d’una devolució, o reclamació relacionada amb la seva comanda, pot posar-se en contacte amb el Servei d’Atenció al Client de WORK TOOLS, i per telèfon a través de:

Telèfon de contacte: 973 670 399
Email de contacte: atencionalcliente@worktools.es

12. Informació sobre l’eliminació de residus d’aparells electrònics (RAEE)

No està permès rebutjar aparells elèctrics i electrònics (“AEE”), en contenidors de residus domèstics ni en qualsevol altre que no es trobi específicament destinat per a això en la via pública. Les bateries i acumuladors que no es trobin fixats als *AEE hauran de ser separats d’aquests. El Client podrà lliurar les bateries, després del seu ús i a la seva elecció, en punts de recollida específics. Els residus dels AEE (“RAEE”) hauran d’anar acompanyats amb la següent simbologia per a indicar que compleixen amb la directiva 2012/19/UE, el Reial decret 110/2015 i altra normativa que fos aplicable (“Normativa RAEE”) en matèria de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (“RAEE”), incloent-hi la identificació de les substàncies nocives, en concret “Cd” per a Cadmi “Hg” i “Pb” per a Plom.

En conseqüència, amb la compra d’un producte que tingui la condició de AEE, conforme a l’anteriorment exposat, el Client podrà efectuar el lliurament a WORK TOOLS d’un RAEE de tipus equivalent (en els termes recollits en la normativa d’aplicació) en el punt de lliurament del AEE o en el domicili del Client on es produeixi el subministrament del AEE.

En el cas que el lliurament del RAEE no s’efectuï en els llocs disposats per la llei en cada comunitat, el Client podrà dipositar el RAEE en les instal·lacions de WORK TOOLS, havent d’exhibir el dia del lliurament del RAEE, la factura simplificada acreditativa del AEE adquirit.

En cas de lliurar el AEE en les instal·lacions de WORK TOOLS El Client haurà d’empaquetar el AEE de manera segura per al seu transport, utilitzant per a això un paquet estable i que impedeixi el moviment dels elements interiors, podent per a això i si calgués emplenar el paquet amb elements de farciment (per exemple, periòdics). L’usuari haurà d’assegurar-se que en l’enviament dels AEE es trobin separats de les bateries i acumuladors que fossin extraïbles, així com eliminar les seves corresponents dades personals.

El que es disposa en el present apartat s’efectua sense perjudici del dret que assisteix al Client a dipositar lliurement i sense cap cost, els RAEE en els punts de recollida específicament establerts per les entitats locals i Fabricadores de AEE conforme al que s’estableix en la normativa vigent.

13. Informació sobre la recollida de piles i bateries

En compliment del Reial  decret 106/2008, d’1 de febrer, sobre piles i acumuladors i la gestió ambiental dels seus residus, WORK TOOLS informa el Client que pot lliurar les piles i bateries usades en qualsevol punt de recollida sense cap cost addicional. Els contenidors de recollida selectiva estan situats en les nostres instal·lacions. El Client, lliurement, vaig poder dipositar-les en qualsevol establiment que vengui piles al públic.

14. Responsabilitat

 

14.1 Capacitat

Amb anterioritat a la realització de la seva Comanda, el Client declara comptar amb capacitat legal plena per a obligar-se en virtut de les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” i, per consegüent, ser un professional i/o empresari, major de 18 anys i amb suficient capacitat legal per a celebrar contractes.

 

14.2 Limitación de responsabilitat

Excepte disposició legal en sentit contrari, WORK TOOLS no acceptarà cap responsabilitat per les següents pèrdues, amb independència del seu origen:

qualssevol pèrdues que no fossin atribuïbles a cap incompliment per part seva;

pèrdues empresarials (incloent lucre cessant, d’ingressos, de contractes, d’estalvis previstos, de dades, pèrdua del fons de comerç o despeses innecessàries incorregudes); o de

tota una altra pèrdua indirecta que no fos raonablement previsible per totes dues parts en el moment en què es va formalitzar el contracte de compravenda dels productes entre totes dues parts.

Igualment, WORK TOOLS també limita la seva responsabilitat quant als següents casos:

WORK TOOLS aplica totes les mesures concernents a proporcionar una visualització fidel del producte en el Lloc web, no obstant això, no es responsabilitza per les mínimes diferències o inexactituds que puguin existir degut mancant resolució de la pantalla, o problemes del navegador que s’utilitzi o altres d’aquesta índole.

WORK TOOLS actuarà amb la màxima diligència a l’efecte de posar a la disposició de l’empresa encarregada del transport del producte objecte de la comanda de compra. No obstant això, no es responsabilitza per perjudicis provinents d’un mal funcionament del transport, especialment per causes com a vagues, retencions en carreteres, i en general qualsevol altres pròpies del sector, que derivin en retards, pèrdues o furts del producte.

Fallades tècniques que per causes fortuïtes o d’una altra índole, impedeixin un normal funcionament del servei a través d’internet. Falta de disponibilitat del Lloc web per raons de manteniment o altres, que impedeixi disposar del servei. WORK TOOLS posa tots els mitjans al seu abast a l’efecte de dur a terme el procés de compra, pagament i enviament/lliurament dels productes, no obstant això, s’eximeix de responsabilitat per causes que no li siguin imputables, cas fortuït o força major.

WORK TOOLS no es farà responsable del mal ús i/o del desgast dels productes que hagin estat utilitzats per l’Usuari. Al mateix temps, WORK TOOLS tampoc es farà responsable d’una devolució errònia realitzada per l’Usuari. És responsabilitat de l’Usuari retornar el producte correcte.

WORK TOOLS no serà responsable dels danys derivats d’un mal ús del Lloc web, ni de qualsevol actuació fraudulenta realitzada sobre la base de la informació que en el mateix es facilita.

WORK TOOLS no es fa responsable dels possibles errors de seguretat o desconnexions que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar-se al sistema informàtic de la persona usuària (maquinari i programari), els fitxers o documents emmagatzemats en aquest, a conseqüència de la presència de virus en l’ordinador de l’usuari o de la usuària, utilitzant per a la connexió al Lloc web, o d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades d’aquest.

En general, WORK TOOLS no es responsabilitzarà per cap incompliment o retard en el compliment d’alguna de les obligacions assumides, quan el mateix es degui a esdeveniments que estan fora del seu control raonable, és a dir, que es deguin a causa de força major, i aquesta podrà incloure, a mode enunciatiu, però no exhaustiu:

Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives.

Commoció civil, revolta, invasió, amenaça o atac terrorista, estat d’alarma, guerra (declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra.

Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural.

Impossibilitat d’ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats.

Impossibilitat d’utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions.

Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions de qualsevol govern o autoritat pública.

D’aquesta manera, les obligacions quedaran suspeses durant el període en què la causa de força major continuï, i *WORK *TOOLS disposarà d’una ampliació en el termini per a complir-les per un període de temps igual al que duri la causa de força major. WORK TOOLS posarà tots els mitjans raonables per a trobar una solució que li permeti complir amb les seves obligacions malgrat la causa de força major.

15. Responsabilitat i limitació per enllaços des d’altres pàgines web

La persona usuària que desitgi oferir continguts del Lloc web WORK TOOLS en la seva pròpia pàgina web, podrà introduir en la mateixa un enllaç que vinculi la seva pàgina web amb la pàgina d’inici del Lloc web WORK TOOLS.

Les pàgines web que ofereixin un enllaç al Lloc web de WORK TOOLS, podran utilitzar la marca, logotip, nom comercial i/o qualsevol altre signe distintiu de WORK TOOLS exclusivament en els casos autoritzats legalment o permesos per WORK TOOLS expressament.

La persona usuària no podrà reproduir el Lloc web de WORK TOOLS de cap mode en la seva pròpia pàgina web, ni podrà establir *frames o marcs de qualsevol tipus que envoltin el Lloc web o permetin visualitzar-lo a través d’adreces d’Internet diferents, o conjuntament amb continguts aliens a aquest, de manera que produeixi o pugui produir error o confusió en el públic sobre la procedència dels continguts, impliqui un acte de comparació o imitació deslleial, serveixi per a aprofitar la reputació i la marca de WORK TOOLS, o es faci de qualsevol altre mode prohibit per la legislació aplicable.

L’usuari o la usuària que introdueixi l’enllaç al Lloc web *WORK *TOOLS, no podrà efectuar en cap concepte manifestacions falses o inexactes sobre WORK TOOLS sobre els seus integrants, i/o usuaris o usuàries ni sobre la qualitat dels continguts oferts.

Les pàgines web en les quals s’ofereixi l’enllaç al Lloc web *WORK *TOOLS no oferiran continguts il·lícits, nocius, contraris a la moral i als bons costums, que produeixin o puguin produir la falsa idea que WORK TOOLS recolza o dona suport a les idees, manifestacions o actuacions d’aquestes persones usuàries, o que resultin inadequats en relació amb l’activitat desenvolupada per WORK TOOLS.

16. Responsabilitat i limitació de responsabilitat per enllaços a altres pàgines web

A fi d’ajudar la persona usuària a buscar informació o serveis d’interès, el Lloc web WORKTOOLS podrà incloure enllaços o enllaços a altres llocs web que no són de la seva propietat, ni estan controlats per aquesta. WORK TOOLS no controla els continguts, les Condicions legals, les polítiques de privacitat o les pràctiques dels llocs web de tercers ni assumeix cap responsabilitat per aquests.

La persona usuària reconeix i accepta, que l’accés a altres llocs web no suposa que WORK TOOLS recomani i aprovi el contingut d’aquests, i que WORK TOOLS no serà responsable de les pèrdues o danys que l’usuari o la usuària pogués sofrir, a conseqüència de la disponibilitat dels esmentats llocs web, o a conseqüència de la credibilitat que atorgui a l’exhaustivitat, precisió o existència de qualsevol informació oferta a través d’aquests llocs web.

WORK TOOLS retirarà del Lloc web, o impedirà l’accés a aquells enllaços que remetin a activitats il·lícites o lesives de drets o béns d’un tercer, sempre que un òrgan competent així ho hagués declarat, tal com estableix la normativa vigent.

17. Publicitat

El Lloc web pot albergar continguts publicitaris. Els anunciants són els únics responsables d’assegurar-se que el material remès per a la seva inclusió en el Lloc web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser aplicable. *WORK *TOOLS no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

18. Protecció de dades personals

WORK TOOLS tractarà tota la informació introduïda en el Lloc web, de conformitat amb la Política de Privacitat identificada en la pàgina web worktools.es tal com indica el Reglament General de Protecció de Dades UE 2016/679 i de la Llei orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, com a responsable de tractament de les dades incloses en el Lloc web.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i, si és el cas, portabilitat i limitació, enviant un correu electrònic a atencionalcliente@worktools.es Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en: worktools.es

19. Miscelànea

 

19.1 Invalidesa parcial

Si una o diverses de les disposicions de les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” fossin considerades invàlides o declarades invàlides per aplicació de qualsevol llei, reglament o a conseqüència de decisió definitiva d’una autoritat competent, les restants estipulacions conservaran íntegrament la seva vigència i abast.

Exclusió de renúncia
El fet que qualsevol de les parts no exercís els drets que li assisteixen en cas d’incompliment per l’altra part de qualsevol de les obligacions que li imposen les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA”, no podrà ser interpretada com la renúncia davant futurs incompliments de l’obligació de què es tractés.

Llei aplicable i jurisdicció competent
Aquestes Condicions Generals es regeixen per la legislació de l’Estat Espanyol. Les parts se sotmeten, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili del Client, o si és el cas, al lloc de compliment de l’obligació.

 

19.2 Vigència

Les presents “CONDICIONS GENERALS DE VENDA” es mantindran vigents fins a la finalització del contracte de les parts i extinció de totes les obligacions assumides per cadascuna. Aquestes Condicions poden veure’s modificades, per la qual cosa és responsabilitat del client consultar-les periòdicament i sobretot quan realitzarà una comanda ja que les Condicions vigents en aquest moment, seran les que resultin aplicables.

 

Data de revisió de les condicions: novembre 2021